IT’S DEVILS TIME OP ZOMERTERRAS3032

Van 11 juni tem de finale op 11 juli worden alle wedstrijden van het EK Voetbal uitgezonden op groot LED scherm op het Zomerterras3032.

ENKEL MET ABONNEMENT
Op de wedstrijddagen van de Rode Duivels kan men enkel aanwezig zijn indien men over een abonnement beschikt. Er zullen geen losse tickets beschikbaar gesteld worden voor deze wedstrijddagen. Voor wedstrijddagen van andere landen is de toegang gratis tot de maximum capaciteit bereikt is.

MAXIMUM CAPACITEIT
Er worden 250 abonnementen verkocht. Elke abonnementhouder is verzekerd van een zitplaats. We staan in voor ruim comfort en veilige omstandigheden.

ABONNEMENT A
Een eerste formule is een abonnement waarin een toegang van 20 euro verrekend is voor alle wedstrijddagen van de Rode Duivels. Daar wordt een consumptiekaart van 30 euro aan toegevoegd. U betaalt dus 50 euro voor dergelijke abonnement ‘formule A’.

ABONNEMENT A+
Een tweede formule is een abonnement dat tevens geldt als toegangsbewijs voor alle 15 thuiswedstrijden van onze Eerste Ploeg in het komende seizoen. In deze formule is een consumptiekaart inbegrepen van 50 euro. Bovendien heeft u recht om gratis vergezeld te zijn van 1 zoon/dochter tem 13 jaar. Voor dit abonnement ‘formule A+’ betaalt u 100 euro.

CONSUMPTIEKAARTEN
De inbegrepen consumptiekaarten zijn te verbruiken voor spijs en drank tijdens het EK. Ze blijven ook nadien geldig op het Zomerterras3032 en in de kantine.

BESTELLEN
Om uw abonnement te bestellen, schrijft u het gepaste bedrag over op BE10 3900 3828 0804 met duidelijke vermelding van de gekozen formule (A of A+) en het aantal. De bestelde abonnementen kunnen vervolgens afgehaald worden op het Zomerterras3032.

VRAGEN
Voor verdere toelichting kunt u mailen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. of bellen op 0495 599 407.